Продавець ООО «Строительная компания «КИЕВБУДРЕЗЕРВ» розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
7 відгуків
+380 (66) 207-89-21
+380 (67) 445-08-25
Дачні будиночки, побутівки, блок пости охорони

Основний розділ

  • Вишки тури мобільні, пересувні
    Мобільні ліси-вишки, підмости (Підмости мобільні полегшені, пересувні (ПСРВМ), Атлант) призначені для виконання монтажних робіт на висоті.
  • Торгові павільйони, кіоски, ятки для торгівлі
    Торгові павільйони — це модульні, мобільні швидкобудуюємі будівлі з різними розмірами від великого магазину до маленького кіоску, які можна зробити всього за кілька днів. Торгові павільйони — недорогий, зручний і простий спосіб звести ефективну металоконструкцію. Магазин або ларьок — основа ефективної торгівлі. Торгові павільйони зараз ростуть як гриби після дощу, а все дуже просто такі металоконструкції легко зібрати і легко перевозити.
  • Дачные домики, бытовки, вагончики, садовые домики для дачи
    Вас, как и любого жителя большого города, уставшего от шума, пыли и толпы, волнует проблема продажи, строительства своего дачного дома или домика. Как же построить дачный домик (загородный дом, дачная бытовка или вагончик) быстро и качественно? Мы Вам предложим изготовить дачный дом (домик, вагончик, бытовка) на основе металлоконструкций. С применением металлоконструкций стало выгодно строить как промышленные здания и магазины, так и дачные дома, бытовки, вагончики, садовые домики, коттеджи.
  • Будівельні ліси, оренда будівельних лісів
    Будівельні ліси — допоміжні конструкції для розміщення робітників і матеріалів при виконанні будівельних, ремонтних робіт зовні або всередині будівель і споруд. Спочатку вони виготовлялися з круглого або грубо обробленого лісу (звідки і отримали свою назву), характеризувалися великою трудомісткістю монтажу і однократністю використання.
  • Будівельні побутівки, вагончики, міні офіси, дачні будиночки
    Будівельні побутівки призначені для тимчасового проживання або використання в якості робочого приміщення. Вагончик ідеально підійде для тимчасового проживання та на дачних ділянках, і на будівельних об'єктах. Побутовки, оброблені зсередини і зовні, будуть сприяти комфортному відпочинку та продуктивної праці. Найпопулярніші види утеплювачів для вагончиків — мінеральна вата, обшита вагонкою або профлистом. Все це робить битовку придатної для тривалого проживання людей.
  • Виробництво сендвіч панелей, виготовлення металоконструкцій
    Одне з основних напрямків нашої компанії — це виробництво сендвіч панелей, виготовлення металоконструкцій. Наша продукція — це сендвіч-панелі (сендвіч панелі), швидкобудуюємі будівлі та споруди, каркаси будівель, ангари, металоконструкції (металеві конструкції), будівельні модулі, склади, нестандартні металоконструкції, повнокомплектні будівлі, будівельні вагончики (битовки), гаражі, мийки, паркани. Напрямок нашої діяльності — це виробництво сендвіч (сендвіч) панелей
  • Паркани з профнастилу, ковані, сітчасті, дерев'яні, цегляні
    Сучасний профнастил являє собою сталеві холодногнуті металеві листи, які виготовлені з високоякісної оцинкованої сталі. Завдяки пластичності матеріалу профнастил може приймати будь-які форми і розміри, завдяки чому широко використовується при виготовленні заборів. Профнастил — один з кращих матеріалів для виробництва заборів.
  • Будівництво гаража — металевий, капітальний гараж
    Гараж захистить Ваш автомобіль від злодіїв, подряпин, погодних умов. Наша компанія виготовляє металеві гаражі. Ми пропонуємо гаражі як стандартних розмірів 3м в ширину, 5м у довжину і 2м у висоту так і під індивідуальне замовлення. Можлива різна комплектація гаража, він може бути з одно— або двосхилим дахом, мати двері або вікно, розстібні або підйомні ворота.
  • Термодім — будівництво термобудинку, технологія, обладнання
    Термодім — це будинок, стіни якого складені з порожнистих пінополістирольних блоків, залитих важким бетоном. Такі блоки називаються термоблоками і є по суті незнімною опалубкою. Набираючи міцність, бетон утворює монолітну конструкцію будівлі. Пінополістирол абсолютно нешкідливий, екологічно чистий матеріал. З нього виготовляють одноразовий посуд, упаковку для овочів, фруктів. В ньому перевозять і зберігають морожену рибу і м'ясо.
  • Дерев'яний дім — будівництво дерев'яного будинку
    Будівництво дерев'яних будинків традиційно найбільш розвинене у світових центрах дерев'яного зодчества — це Росія, країни Скандинавії та Канада. В нашій роботі по будівництву дерев'яних будинків ми використовуємо самі важливі напрацювання в цій галузі архітектури. Технологія будівництва дерев'яних будинків на Алясці, в Сибіру і Канаді найбільш важлива для нас. Ця технологія, зародившись в Росії, здійснила кругосвітню подорож, пустивши коріння в Америці, поступово перемістившись в Канаду.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner